Cum să îți iei bicicleta cu tine oriunde ai fi

19. 01. 2022
Share

Alegerea celor mai bune suporturi de biciclete pentru mașini poate fi o sarcină descurajantă, iar decizia dvs. va depinde de mai mulți factori foarte importanți: tipul de mașină, tipul și cantitatea de biciclete pe care doriți să le transportați și, desigur, bugetul dvs. Fie că vă transportați bicicleta la o cursă locală, fie că vă bucurați de o plimbare solitară cu bicicleta, posibilitatea de a vă transporta bicicleta din mașină permite mai multe avantaje: nu numai că lasă loc pasagerilor, dar înseamnă și că nu trebuie să puneți o bicicletă murdară înapoi în mașină după ce ați făcut o plimbare.

Suporturi de biciclete

Odată cu vacanțele care vin și cu zilele libere pe care probabil le veți petrece mai departe de casă, capacitatea de a transporta biciclete în mașină este mai importantă decât oricând: dacă există un lucru care va ucide starea de spirit a oricărui turist, este să petreceți întreaga plimbare cu mașina. lovit în partea din spate a capului de un ghidon murdar, o furculiță sau chiar mai rău, un șasiu murdar.

De ce ai nevoie de un suport de bicicletă

Indiferent dacă intenționați să luați familia într-o excursie rutieră, să conduceți la traseul dvs. într-un parc natural sau să vă îndreptați spre tabăra de antrenament a echipei dvs. de fotbal, a avea capacitatea de a vă depozita bicicletele din nou înseamnă mai mult spațiu pentru oameni, bagaje și gustări în interiorul mașinii tale. Dacă vă gândiți că ați putea cumpăra doar o mașină mai mare, poate cea mai sensibilă soluție este să investiți într-unul dintre numeroasele rafturi excelente pentru biciclete auto. 

Există o mare varietate de rafturi pentru biciclete auto concepute pentru transportul bicicletei dvs., unele sunt instalații semipermanente, cum ar fi cele pentru suportul de acoperiș sau pentru prindere, în timp ce altele, cum ar fi portbagajele sau portbagajele și portbagajele pentru hatchback, pot fi ușor îndepărtate și depozitate atunci când neutilizat. Mulți bicicliști vor cheltui o mulțime de bani pe cele mai bune biciclete de drum și componente și, prin urmare, riscă să producă pagube folosind un suport de biciclete ieftin, care nu este capabil să le asigure în mod corespunzător sau care blochează slab cadrul bicicletei din carbon, ar investi în valoare. Să vedem care sunt alternativele cu un exemplu – provocare: transportarea a până la 4 biciclete pe suportul nostru pentru biciclete.

Tipuri de suporturi de biciclete

Prima opțiune și probabil cea mai obișnuită este suportul pentru biciclete auto care trebuie montat pe acoperiș. Pentru a transporta în siguranță până la 4 biciclete pe acoperișul vehiculului dvs., veți avea nevoie mai întâi de un sistem de rafturi de calitate. În termeni simpli: barei de acoperiș este o bară transversală care se potrivește pe acoperișul vehiculului dumneavoastră. Deasupra barei de acoperiș, montați bare de acoperiș. Avantajul sistemului este că rafturile pentru acoperiș nu se limitează doar la montarea rafturilor pentru biciclete auto Withcar: puteți monta, de asemenea, o cutie pentru acoperiș, suport pentru schiuri, suport pentru biciclete pentru sporturi nautice sau coș pentru acoperiș.

Ce suport pentru biciclete este potrivit pentru tine?

A doua opțiune, care este cea de-a doua metodă cea mai populară, este viabilă dacă vehiculul dvs. este echipat cu un dispozitiv de remorcare. Când folosiți un dispozitiv de remorcare, puteți transporta patru biciclete folosind un suport de biciclete auto montat pe remorcă. Când transportați patru biciclete pe un portbagaj pentru mașini, în special pe vehicule mai mici, este întotdeauna recomandabil să vă asigurați că vehiculul dvs. are o capacitate de încărcare adecvată pentru a acoperi greutatea portbagajului, împreună cu greutatea totală a bicicletelor pe care doriți să le transportați. Dacă nu sunteți sigur cu privire la aceste caracteristici, aceasta este cu siguranță cea mai bună opțiune. Cu toate acestea, având în vedere costul ridicat al acestui sistem, consultați întotdeauna manualul vehiculului sau contactați distribuitorul pentru a afla aceste detalii. Sfat în cazul în care alegeți acest sistem: montați întotdeauna bicicleta cea mai grea pe care doriți să o transportați mai aproape de bara de tractare și cea mai ușoară mai departe. În acest fel, veți distribui greutatea mult mai uniform și veți pune mai puțin tensiunea pe cârlig. 

A treia și ultima opțiune pe care o vom acoperi pentru transportul a patru biciclete este cu un suport pentru biciclete montat în spate. Acest tip de transport se montează pur și simplu pe portbagajul vehiculului dumneavoastră. Din păcate, din motive tehnice, nu este întotdeauna posibil să montezi 4 biciclete pe vehiculul tău sau chiar pe un rack din spate. 

Toate aceste opțiuni de suport pentru biciclete auto îndeplinesc criteriile de provocare pe care le-am stabilit: 4 biciclete. Desigur, alegerea depinde acum de tine!

Din aceeasi categorie: