Atracția incontestabilă a ghivecelor de flori din lemn

14. 02. 2022
Share

Pur și simplu nu se poate nega faptul că florile și plantele pot face minuni pentru a spori frumusețea generală a locuințelor și a proprietăților comerciale. Pentru a spori și mai mult atracția naturală a plantelor și florilor dvs., le puteți amplasa în ghivece de flori din lemn

Ghivece de flori din lemn
Ghivece de flori din lemn ele oferă o versatilitate excepțională pentru a fi combinate cu alte componente ale grădinii dvs., cum ar fi pergole, scaune sau containere

Ghivecele din lemn sunt disponibile în diferite materiale, dimensiuni și forme. Aceste jardiniere din lemn se numără printre cele mai populare opțiuni pe care le puteți găsi astăzi pe piață. Acest lucru nu este cu adevărat o surpriză având în vedere că aceste jardiniere sunt atrăgătoare și elegante. De asemenea, le puteți personaliza în culoarea dorită, iar acest lucru le face să fie cel mai bun accesoriu atât pentru spațiile de locuit din exterior, cât și pentru cele din interior.

Adăugați un farmec mai natural cu ghivecele din lemn

Nimic nu poate învinge frumusețea și farmecul natural al ghivecelor și cutiilor din lemn, fie că le amplasați în terasa dvs. extinsă sau în micul balcon al apartamentului dvs.  Un ghiveci ales cu grijă, din cedru rezistent sau din lemn de tec de lungă durată, poate pune în valoare fără efort orice tip de decor de grădină, fie că este sofisticat sau contemporan. 

Cum să plantezi recipiente din lemn într-o grădină

S-au dus acele zile în care singurele opțiuni disponibile sunt cutiile de cedru brut sau jumătățile de butoi de stejar. Acum puteți găsi ghivece din lemn de tec care au un aspect bogat și elegant, ca să nu mai spunem că acestea sunt și de lungă durată. Lemnul roșu de cedru este, de asemenea, utilizat de obicei pentru grădinile moderne, deoarece rezistă în mod natural la putrezire și este, de asemenea, durabil.  

Ghivecele din lemn vopsit sunt un accesoriu excelent pentru a completa exteriorul casei dvs. și pentru a vă ajuta să vă unificați designul grădinii. Cel mai bine este să evitați produsele de etanșare și petele pe ghivecele de flori din lemn, deoarece acestea sunt adesea toxice pentru plante. 

Puteți folosi căptușeli din plastic pentru a prelungi durata de viață a ghivecelor din lemn sau le puteți folosi ca ghivece pentru a ține plantele în ghiveci pentru a le face să dureze mai mult. Un alt beneficiu notabil al ghivecelor din lemn este că vă permit să combinați elemente precum băncile și spalierele pentru o unitate mai funcțională și mai atractivă.

Caracteristici și beneficii ale ghivecelor din lemn 

 • Acestea sunt disponibile în diferite culori și esențe de lemn, inclusiv chiparos, cedru, tec și lemn roșu. 
 • Acestea oferă o versatilitate excepțională, putând fi combinate cu alte componente ale grădinii dumneavoastră, cum ar fi spaliere, scaune sau spații de depozitare. 
 • Ghivecele din cedru și lemn roșu pot fi folosite fără a fi nevoie să fie vopsite, deoarece acestea sunt rezistente la putrezire. 
 • Ghivecele de flori din lemn pot izola rădăcinile plantelor de căldura soarelui de vară.  
 • Ghivecele din lemn se situează între lut și plastic în ceea ce privește porozitatea și greutatea. 
 • Ghivecele din lemn pot fi căptușite cu plastic pentru o perioadă mai lungă de timp sau pentru a așeza în interior plante care sunt deja în ghiveci. 

Sfaturi pentru a vă întreține ghivecele din lemn

 • Folosiți cuie suplimentare rezistente la rugină pentru a întări îmbinările ghivecelor din lemn. 
 • Folosiți plastic negru pentru a căptuși interiorul ghivecelor care sunt predispuse la putrezire, cu găuri în partea de jos pentru a asigura drenajul. 
 • Pentru tratarea ghivecelor din lemn folosiți un agent de impermeabilizare, vopsea sau colorant netoxic. 

Alte considerații

 • Ghivecele din lemn neacoperite și nevopsite vor putrezi în timp.  
 • De obicei, dăunătorilor le place să trăiască în ghivecele de flori din lemn, așa că aveți grijă la gândaci și furnici tâmplari.  

Din aceeasi categorie:

  Niciunul găsit