Cadouri personalizate de afaceri și de birou

11. 02. 2022
Share

Poate că acasă este locul în care îți este inima, dar locul de muncă este cel în care îți petreci adesea cea mai mare parte a timpului. Deoarece o mare parte din viața ta este dedicată activităților pe care le iubești, cadourile personalizate cadouri pentru afaceri și birou sunt unele dintre cele mai bune cadouri pe care le poți găsi pentru ocazii speciale sau sărbători. 

Fie că doriți să vă surprindeți colegii cu niște cadouri, fie că vreți să vă aranjați spațiul personal la locul de muncă, iată câteva dintre alegerile care vă vor plăcea cu siguranță.

1. Calendare de birou personalizate

Calendarele de birou personalizate sunt unele dintre cele mai bune articole care vă vor permite să vă puneți în valoare originalitatea și să vă scoateți în evidență logo-ul și mesajul. Aveți la dispoziție posibilități infinite. Puteți opta pentru coperți moi sau tari, puteți lipi foi de lună în cap sau le puteți lega cu spirală. 

Personalizate cadouri - Calendare de birou personalizate
Calendare de birou personalizate sunt foarte potrivite pentru cadouri personalizate

Cel mai bun lucru la aceste cadouri este că sunt funcționale și ecologice în același timp. Calendarele de birou unice, completate cu notițe, sunt fără îndoială unul dintre cele mai practice și mai răspândite cadouri de afaceri pe care le puteți găsi. Puteți chiar să alegeți teme specifice pentru calendare pentru a le personaliza și mai mult.

2. Lanyarduri personalizate

Lanyard-urile imprimate personalizate sunt cele mai practice purtătoare de mesaje publicitare care pot fi folosite la conferințe, târguri și alte evenimente. Datorită spațiului disponibil, puteți fi oricât de extins doriți cu mesajul dvs. promoțional. De asemenea, puteți include detalii care nu ar fi posibile pe alte tipuri de articole promoționale. 

Personalizate cadouri - Lanyarduri personalizate
Brelocurile sunt un cadou practic de afaceri, extrem de binevenit pentru diverse evenimente

Aceste șnururi sunt fabricate din material de poliester care se simte ca mătasea și sunt imprimate cu sublimare color. Puteți alege dintre lățimile standard ale benzilor de 20, 15 și 10 mm. Puteți folosi aceste lanyard-uri ca accesorii, iar prețul de bază include deja și carabina metalică. 

3. Încărcătoare wireless personalizate

Toată lumea își încarcă smartphone-urile aproape în fiecare zi și, uneori, chiar de mai multe ori într-o singură zi. Încărcătoarele wireless personalizate sunt unele dintre cele mai bune cadouri personalizate pentru afaceri și birouri pe care le puteți oferi și care vă vor permite să vă evidențiați mai bine articolul de vânzare sau logo-ul în scopuri publicitare. 

Încărcătoare wireless

Aceasta va servi ca o zonă de depozitare indispensabilă sau ca stație de încărcare pentru diferite dispozitive, inclusiv smartphone-ul, căștile și ceasul inteligent care acceptă încărcarea fără fir Qi. 

Da, chiar și încărcătoarele fără fir pot fi folosite acum ca o reprezentare a mărcii dvs. pentru a o face să iasă în evidență față de concurenți. 

4. Brelocuri personalizate din metal

Nu ratați șansa de a crea brelocuri unice, care să vă reprezinte cel mai bine brandul într-un mod foarte special și original. Din moment ce toată lumea iubește și are nevoie de brelocuri, a sosit momentul să vă asigurați că pandantivele dvs. se vor deosebi de restul.

Brelocurile sunt accesorii foarte populare și acesta este motivul pentru care tot mai multe branduri și organizații le oferă acum ca și cadouri personalizate de afaceri și de birou. De asemenea, puteți profita de popularitatea lor atemporală prin imprimarea pe ele a logo-ului sau a mesajului mărcii dvs. 

5. Geantă cu cordon personalizată

O pungă cu cordon personalizată este unul dintre cele mai unice articole pe care clienții și colegii dvs. le vor găsi cu siguranță utile. Aceasta este o pungă cu șnur confecționată din sticle PET reciclate sau din poliester 210D. Este un rucsac ideal pentru a fi folosit în călătoriile de o zi, atunci când mergeți la activitățile sportive preferate sau chiar și atunci când vă faceți rutina obișnuită. 

Ceea ce îl face un cadou foarte eficient pentru întreprinderi și birouri este faptul că, pe lângă faptul că este ușor, îi puteți imprima întreaga suprafață cu designul ales. Printre materialele din care puteți alege se numără: 100% bumbac, 100% RPET, 100% poliester reflectorizant și 100% poliester. 

6. Geantă de cumpărături personalizată

Cine a spus că pungile de cumpărături trebuie să fie plictisitoare? Pungile de cumpărături pot fi acum imprimate complet de la o margine la alta pentru ca mesajul dvs. publicitar să iasă în evidență și să fie mai vizibil ca niciodată. 

Aceste pungi de cumpărături unicat sunt un cadou util pentru afaceri și birouri. Cercetările au arătat că, dacă destinatarii primesc cadouri utile, cu atât mai mari sunt șansele ca aceștia să păstreze cadourile pentru ei înșiși. Acestea sunt, de asemenea, cadouri de afaceri minunate, deoarece vă oferă un spațiu relativ mai mare pentru reclamele dumneavoastră. 

Există mai multe materiale din care puteți alege, printre care PP nețesut cu laminare 120 g/m2, PP nețesut 80 g/m2, RPET cu laminare 140 g/m și PP-țesut cu laminare 140 g/m2.

7. Blocuri personalizate de hârtie autocolantă pentru note

Profitați de șansa de a personaliza aceste blocuri unice, care au foi autoadezive, toate acestea fiind bazate pe dorințele dvs. personale. 

Puteți proiecta aceste blocuri de notițe autocolante în funcție de liniile directoare ale companiei dvs. și de preferințele dvs. Aceste blocnotes autocolante de hârtie personalizate sunt unele dintre cele mai bune obiecte promoționale pe care le puteți distribui. Puteți avea culoarea complet acoperită atât pe partea interioară, cât și pe cea exterioară și chiar puteți ajusta suportul pentru pixuri, piața de pagini, banda elastică, precum și buzunarul pentru hârtiile suplimentare. Vedeți, aici există posibilități infinite pe care le puteți explora. 

8. Capac personalizat

De mult timp, șepcile au fost unele dintre cele mai populare cadouri personalizate de afaceri și de birou care sunt folosite și acest lucru este pentru un motiv bun. Șepcile personalizate și unice pot fi complet personalizate în funcție de dorințele dumneavoastră, astfel încât să vă puteți evidenția logo-ul și mesajul și să vă arătați originalitatea față de restul lumii. 

Acum puteți crea pălării de vară complet unice pentru a vă reprezenta cel mai bine marca. Există posibilități uriașe aici, de la forme, la materiale, modele, culori și multe altele. 

Capacele sunt utilizate în mod obișnuit din motivul principal că au dovedit de nenumărate ori că aduc rezultate excepționale atunci când vine vorba de promovarea mărcii dumneavoastră. Șepcile de vară sunt cadouri foarte utile care sunt folosite de obicei care vor face ca mesajul și logo-ul dvs. să fie vizibile pentru toată lumea. 

9. Pânză de curățare personalizată

S-au dus zilele în care hainele de curățat sunt folosite doar pentru a îndepărta praful, murdăria și petele urâte de grăsime de pe diferite suprafețe sensibile, cum ar fi ecranele dispozitivelor electronice, lentilele aparatelor foto, ochelarii de vedere și ochelarii de soare. Acum puteți personaliza aceste cârpe de curățare pentru a le aminti utilizatorilor de compania dvs. de fiecare dată.  

10. Notă personalizată

Distribuiți caiete, blocuri de hârtie și blocuri de notițe personalizate pentru a vă prezenta marca într-un mod special și original. Alegeți dintre diferite modele, materiale și dimensiuni și faceți ca toată lumea să se familiarizeze cu dvs. și cu ofertele dvs.

Din aceeasi categorie:

    Niciunul găsit